Lista e çmimeve 2020/2021

Ju jeni tё ndёrgjegjёsuar ekologjikisht dhe doni shtёpi tё re, shtёpi enegjikisht efikase, kursim tё resurseve energjike dhe tё tjera ose njё riparim tё objektit sipas standardeve mё tё larta?.


RÖFIX, vjen si ofrues i një game tё gjёrё tё produkteve me cilёsi tё lartё, me mundёsinё pёr tё ofruar zgjidhje tё plota dhe sistematike pёr gjithçka, si dhe pёr nevojat mё specifike tё klientёve tё saj.

Investimi pёr tё ardhmen dhe novacionet e materialeve tё ndёrtimit kёrkojnё themele tё forta. Dijet teknike janё bazё e çdo suksesi, qё mundёsojnё zhvillimin e prodhimeve si dhe mbёshtetjen e domosdoshme tё ekspertёve nё vendosjen e materialeve nё vetё objektet.
Tradita e gjatё 130 vjeçare dhe qëndra pёr zhvillim mbёshtesin vizionin tonё tё sё ardhmes sё sigurt. Nё faqet e kёsaj liste çmimesh ju sjellim njё pasqyrё tё prodhimeve mё atraktive nga gama jonë e gjёrё duke ju mundёsuar qё tё zgjidhni pikёrisht atё qё Ju pёrgjigjet mё tepёr.