Partneri juaj në ndërtim!

Partneri juaj në ndërtim!

Vazhdo leximin
Zgjidhje në ndërtim për të gjitha kantieret

Zgjidhje në ndërtim për të gjitha kantieret

Vazhdo leximin

Llogaritës i konsumit

Llogarit konsumin tuaj të materialeve me pak klikime në sasinë e kërkuar

Tek llogaritësi i konsumit

Kërkuesi i produkteve

Adresuar te produkti i duhur - zgjidhja optimale për projektin tuaj

Tek Kërkuesi i Produktit

Mjetet dhe shërbimet

Dokumente për planifikim, skedar CAD, programe për llogaritje- të gjitha në një hapësirë të vetme

Tek mjetet dhe shërbimet
Çfarë po kërkoni?

Aktualitetet nga bota RÖFIX

RÖFIX Sisma Calce

Mbrojtja nga tërmeti plus rinovim termik

Një zgjidhje për ndërtesat rezistente ndaj tërmetit ka dalë nga njohuri dhe ekspertizë e RÖFIX. Një sistem sistematik dhe i integruar për ndërtesa të sigurta por me efikasitet energjetik.

RÖFIX StoneEtics®

Sistemi i sigurtë për shtresa dekorati

Në listën e çmimeve do të gjeni një pasqyrë të prodhimeve më atraktive nga gama jonë e gjerë, që ju të zgjidhni çfarë ju përshtatet më tepër.

Rekuperimi energjitik

me Sistemin e termo-izolimit

Ata garantojnë sigurinë maksimale të sistemit të izolimit, jetën e tij të gjatë, rezistencën e shkëlqyer ndaj ndikimit dhe presionit, dhe parandalimin efektiv të plasaritjes falë cilësisë së lëndëve

Mjetet e reja RÖFIX

Llogaritës i konsumit

Llogarit konsumin tuaj të materialeve me pak klikime në sasinë e kërkuar

E Re

Dizajn Online

RÖFIX - Konfiguruesi i Fasadës

RÖFIX - Konfiguruesi i Fasadës

Ide me strukturë: krahasoni gamën e gjerë të ngjyrave dhe grafiato me strukturë ROFIX nëpërmjet Konfiguruesit- Online- i Fasadës. Kaq e thjeshtë është!

 

Merrni një përmbledhje të shpejtë në modelin tonë të ndërtesës 3D

Please use the desktop version of our website for display of the clickmap.

Klikoni në zonën përkatëse për të marrë informacion të mëtejshëm.

Llaç për muratim
Llaçi i duhur për çdo lloj murature, për një lidhje të qëndrueshme.
Creteo® Beton/Riparues
Betoni tek ndërtesat moderne është i kudo gjendshëm. Sistemi Creteo® Beton ofron zgjidhjen e duhur – si në rregullimet e hapësirave të vogla ashtu dhe në struktura të mëdha.
Suvatë mbushëse
Suvatë përmbushin funksione të shumta si: kompesimi i tensioneve dhe pabarazitë dhe mundësojnë një lidhje më mirë me finot dhe grafiatot. Zgjedhja e suvasë varet nga bazamenti përkatës.
Fino/Fino me strukturë
Për të bërë fasadat më rezistente dhe për t’i zbukuruar ato është mirë që të përdoren FINO me cilësi të lartë, të disponueshmë në një larmi ngjyrash.
Produkte për restaurim dhe rinovim
Restaurim dhe rinovim do të thotë të fitosh cilësi jetese. Një shumëllojshmëri materialesh dhe ide krijojnë hapësirë për ambjente me gjallëri dhe punë stimuluese dhe emocionuese. Produktet tona ekologjike garantojnë që shëndeti dhe ambjenti të trajtohen me kujdesin e duhur.
Sistemet e izolimit termik
Një izolim termik kursen energji dhe garanton një temperaturë të brendshme konstante ndaj çdo kushti atmosferik.
Bojrat
Estetika e një dhome mund të vendoset me eficensë me zgjedhjen e materialeve dhe me kombinimin e ngjyrave.
Sistemet e dyshemeve
Strukturat e dyshemesë të dizajnuara mirë kanë avantazhin e arritjes së përkryer të mirëqenies për sa i përket nxehtësisë dhe ndikimit të tingullit.
Sistemet e shtrimit të pllakave dhe gurëve natyrorë
Pllakat qeramike, shtrimi dhe veshjet prej guri natyror janë ndër elementët më të vjetër të dizajnit në arkitekturë. Mund të përdoret për të krijuar një larmi të madhe dhomash, si brenda ashtu edhe jashtë. Përveç aspekteve të projektimit, zonat me pllaka dhe të shtruara duhet të plotësojnë gjithashtu kërkesat teknike, strukturore dhe ekonomike.

RÖFIX Referenca

Investimi për të ardhmen dhe novacionet e materialeve të ndërtimit sipas standarteve më të larta, ofrohen nga RÖFIX për të gjithë klientët e tij

Ruajtje e mjedisit përmes izolimit termik- të kursesh energji në shtëpi.

Download

Lista e çmimeve

RÖFIX, vjen si ofrues i një game tё gjёrё tё produkteve me cilёsi tё lartё, me mundёsinё pёr tё ofruar zgjidhje tё plota dhe sistematike pёr gjithçka, si dhe pёr nevojat mё specifike tё klientёve tё s

1888
Themeluar

130
Vite eksperiencë

Rreth nesh

Qofshin sisteme klasike suvaje, zgjidhje inovative të izolimit termik, beton ose bojëra moderne - për ndërtesa të reja me efikasitet energjetik ose për rinovime të vështira. RÖFIX ofron zgjidhjen e duhur në çdo rast me një gamë të gjerë produktesh me performancë të lartë dhe sisteme të çertifikuara. Kushdo që dëshiron të ndërtojë të ardhmen ka nevojë për një themel të fortë. Njohuria teknike është baza e suksesit. Kjo vlen si për zhvillimin e produkteve dhe sistemeve tona, si për prodhimin në fabrikë, ashtu edhe për aplikimin profesional në vend.

 

Risi dhe cilësi
Me mbi 130 vjet përvojë dhe qendrën e vet të kërkimit dhe kompetencës, RÖFIX fokusohet në inovacion. Sepse vetëm me zgjidhje të reja, të orientuara drejt së ardhmes dhe të tregtueshme - teknikisht gjeniale dhe në të njëjtën kohë të sigurta dhe të lehta për t'u përpunuar - ne mund të frymëzojmë klientët dhe partnerët tanë afatgjatë

Vlerat e Brandit të Grupit RÖFIX

Të vepruarit sipërmarrës

Punonjës të motivuar

Cilësi

Orientim për klientët