Merrni vlera. Për klientët tanë dhe shoqërinë tonë.

Qoftë në mbrojtjen e monumenteve apo ndërtimet e reja, rinovimin e urave apo riparimet e ndërtesave - RÖFIX ka dekada përvojë në ruajtjen e pasurive të paluajtshme dhe intrastrukturave në të gjithë Evropën. Me këtë njohuri, ne mbrojmë vlerat materiale, sigurojmë kapitalin dhe reduktojmë përdorimin e burimeve të vlefshme.

Saniranje

VLERAT E RUAJTUR

Mbrojtja e klimës në ndërtesat ekzistues

Qoftë rinovimi energjik i fasadave, shtimi i një kati apo shndërrimi - ndërveprimi i ruajtjes së vlerës dhe mbrojtjes së klimës është një nga detyrat tona kryesore. Me një gamë të gjerë produktesh, RÖFIX ofron zgjidhje individuale dhe të provuara dhe të testuara si për ndërtesat e vjetra ashtu edhe për ato të reja.

istaknuti materijali

RUAJ VLERAT

Mbrojnë infrastrukturën

Përveç gamës klasike të produkteve dhe sistemeve në ndërtimin e ndërtesave, RÖFIX ofron gjithashtu betone të shumta të spërkatura dhe të thata për përdorim në inxhinierinë civile, kopshtarinë, peizazhin dhe ndërtimin e shtigjeve. Fushat e aplikimit variojnë nga ndërtimi i urave dhe tuneleve në shkallë të gjerë deri te punët e thjeshta të sigurisë dhe rinovimet komplekse.

Qellimi i vete jetes eshte investimi i kursimeve tona dhe tregu kryesor dhe me fitim prures ne Shqiperi eshte dhe do te mbetet Pasuria e Paluajtshme. ROFIX eshte ne tregun Shqipetar per tu dhene edhe me shume vlere investimeve tuaja duke ofruar nje game te gjere te produkteve te ndertimit me cilesi te larte, me mundesine per te ofruar zgjidhje te plota dhe sistematike per gjithcka. Fokusi jone eshte te japim kontribut efektiv në kursimin e energjisë dhe reduktimin e CO2 me sistemet tona inovative të fasadave dhe izolimit.
Aurora Gjinollari Drejtoreshë e përgjithshme ROFIX Shqipëri.
Referencat

RUAJ VLERAT

Nga laboratori në kantier

RÖFIX është lider në fushën e rinovimit dhe riparimit. Ne ofrojmë një gamë të gjerë për fasada, mure dhe dysheme që plotëson kërkesat më të larta të cilësisë dhe përdoret në mënyra të ndryshme. Referencat tona aktuale tregojnë një përzgjedhje të tyre.

Kvaliteta

KRIJIMI I VLERAVE

Punë precize

Bërja e produkteve të mira edhe më të mira dhe zgjidhja e problemeve të klientëve tanë me ide të reja - puna e saktë është pretendimi ynë, dhe kështu krijojmë vlerë. Ne punojmë në terren në të gjithë Evropën në ekipe ndërdisiplinore nga shkenca, teknologjia e aplikimit dhe sigurimi i cilësisë.

Karijera

VLERA LIVE

Ne në RÖFIX

Suksesi i kompanisë sonë është kryesisht për shkak të meritës së punonjësve tanë, të cilët punojnë drejt qëllimeve tona me përkushtim dhe kompetencë. Themeli për cilësinë, forcën inovative dhe konkurrencën janë vlerat e përbashkëta.