Tendencat dhe zgjidhjet në ndërtim

Zgjidhje për ndërtesat e reja

Vahrn_Vereinshaus_Schalders_170713 (024).JPG

Fasada e jashtme

Fasada e jashtme e një ndërtese ka një influencë vendimtare në pamjen e shtëpisë tënde. Gjithashtu duhet të mbrojë nga era dhe nga kushtet atmosferike e të plotësojë kërkesa të larta energjitike.

F lli Queirolo (23).JPG

Muret e brendshme dhe Tavanet

Jepuni dhomave tuaja një ambient individual. Sipërfaqet, strukturat dhe ngjyrat ju japin variacione të panumërta.

ROEFIX_IM2014_07_WDVS.tif

Sistemet e izolimit të fasadave

Janë në dispozicion sisteme dhe materiale të ndryshme për izolimin termik të fasadave. Këtu gjeni një përmbledhje dhe mësoni se çfarë duhet të merrni parasysh

_DSC6256.JPG

Dyshemetë

Që në antikitet, dyshemetë nuk kanë patur vetëm funksion statik ose teknik, por kanë patur gjithmonë dhe një detyrë të rëndësishme: shprehës artistik ose estetik.

Zgjidhje për ndërtesat ekzistuese

Genova_Edificio Di Priaruggia_150625 (9).jpg

Fasada e jashtme

Fasadat e vjetra nuk japin një pamje të bukur nga jashtë. Me rinovim optik dhe / ose energjitik, shtëpitë ndriçojnë në shkëlqimin e ri dhe plotësojnë kërkesat aktuale.

Bolzano_Condominio_BZ_150706 (1).jpg

Muret dhe tavanet e brendshme

Nëse muret e brendshme janë rinovuar në strukturë dhe ngjyrë, krijohet një ambient i ri. Rinovimi energjitik e rrit shumë herë faktorin e mirëqënies nëpër dhoma.

Hasit Haus-51.jpg

Rinovimi energjetik

Faktori i mirëqënies në dhoma varet nga temperatura e sipërfaqes së mureve. Një rinovim energjitik me izolim termik garanton temperaturë të këndshme në dhomë, pavarësisht nga moti.

kloster neustift033.jpg

Dyshemetë

Shtrimet e dyshemeve janë të rëndësishme për një cilësi të lartë jetese. Ka shumë përdorime të mundshme. Për shkak të presionit të lartë, që e karakterizon, është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje