Produkte

89 Produkte

RÖFIX 950

Llaç për muratim me bazë çimento-gëlqere M5
E re

Artikuj të rinj

Zbuloni artikujt tonë të rinj

RÖFIX Betonkontakt

Urë lidhëse
E re

RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX 620

Suva mbushëse me bazë çimento – për xokolaturën

RÖFIX RasoBasic

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë

RÖFIX SiSi-Putz® VITAL

Fino me strukturë

RÖFIX Kunstharzputz

Suva e sipërme me strukturë

RÖFIX Putzgrund UNI

Astar forcues

RÖFIX Renoplus®

Suva nivelimi dhe rinovimi universale

RÖFIX Renostar®

Rinovues dhe masë ngjitëse universale

RÖFIX CalceClima® Thermo

Suva me bazë gëlqere termoizoluese
E re

Kërkuesi jonë i produktit

Ende i pasigurt, cili produkt është i duhuri për ju?

Filloni të zbuloni produktet tona!
Faqja po ngarkohet...