Me RÖFIX do të gjeni suksesin

Çfarë ofrojmë ne

Punojmë me seriozitet

Transparenca dhe besimi janë shumë të rëndësishëm për ne. Ne ofrojmë hierarki të sheshta – duke qenë se, drejtuesit tane gjithmonë, janë të kujdesshëm për shqetësimet e punonjësve. Menaxherët tanë janë të angazhuar dhe jetojnë një kulturë-konstruktive-reaguese.

Atmosfera

Qëllimi ynë është punë e lirëshme dhe e qetë. Asnjë mbingarkesë ose kërkesa të tepërta për të punësuarve, duke e shoqëruar me ndjenjën se mund të bëjnë pyetje në çdo kohë. Orari fleksibël i punës formon përditshmërinë në punë.

Trajnim i vazhdueshë

Fokusi është në promovimin dhe sfidimin e punonjësve dhe rritjen së bashku në ndikimet e brendshme dhe të jashtme. Potenciali i punonjësve njihet dhe promovohet. Struktura ofron shumë mundësi për përparim.

Ngjarje dhe sporte

Ne nuk i lëmë pas dore as çështjet sociale. Përveç festimeve të kompanive, vëmendja është gjithashtu tek shëndeti: Mjeku ynë i kompanisë ndihmon kudo, ku të ketë mundësi dhe RÖFIX ‘’Running Team’’ bën pjesën e tij sportive. Pijet falas pasurojnë jetën e përditshme.

Ne jemi nje Kompani ndërkombëtare e shtrirë në të gjithë europën, me një rritje të lartë dhe ekspansion strategjik ndërkombëtar. Me produktet dhe sistemet tona, si edhe shërbimet speciale të menduara veçanërisht për klientët, zgjidhim me kompetencë probleme teknike të ndërtimit. Bashkëpunëtorë entuziastë dhe të talentuar janë masa e duhur për suksesin tonë.

  • Kualifikimi I vazhdueshëm I bashkëpunëtorëve tanë në sektorë të ndryshëm të kompanisë sonë nga prodhimi përmes sigurimit të cilësisë deri tek marketingu dhe shpërndrja, si edhe gadishmëria për të sjellë aftësistë personale garantojnë produkte innovative dhe kërkesat tona të larta për cilësinë.
  • Nëse jeni I interesuar për një vend pune në një kompani me aktivitet ndërkombëtar dhe do të donit ti bashkoheshit skuadrës sonë, kontrolloni listën e vendeve tona të hapura të punës ose na lini një konkurim të lirë