RÖFIX ColorDesign App

Zgjedhja e ngjyrës së duhur për një mur nuk është gjithmonë e lehtë, gjithashtu sepse ngjyrosjet e ngjyrave janë shumë abstrakte dhe nuk tregojnë efektin e vërtetë të secilës nuancë. Tani, megjithatë, zgjedhja e ngjyrës është shumë më e lehtë dhe më e shpejtë falë aplikacionit ColorDesign të përgatitur nga RÖFIX, i shkarkueshëm online nga Google Play Store dhe nga App Store

Operacioni është shumë i thjeshtë: ju hapni aplikacionin, fotografoni murin e brendshëm ose të jashtëm në fjalë dhe duke rrëshqitur gishtin në ekran mund të shihni se si ndryshon, duke ndryshuar ngjyrën e zgjedhur, të gjitha me lehtësi ekstreme dhe pa nevojë të lexoni udhëzime. Me aplikacionin mund të shihni menjëherë nëse ngjyra e zgjedhur kombinohet mirë me dyshemenë, dritaret ose orenditë. Përndryshe, fotografitë e gatshme janë gjithashtu në dispozicion në galeri. Simulatori i kohës tregon edhe efektin e prodhuar nga ngjyra e zgjedhur në mëngjes, në mesditë dhe në mbrëmje, duke ndihmuar kështu për të bërë zgjedhjen e duhur. Falë funksionit special për të ruajtur dhe shkëmbyer imazhe, është gjithashtu më e lehtë të shkëmbeni mendime me njerëzit e tjerë, siç është klienti ose projektuesi.

Bojrat RÖFIX janë menduar  për të arritur efektin e dëshiruar, si për sa i përket stilit, ashtu dhe estetikës, brenda dhe jashtë, në çdo lloj bazamenti, si xham, dru, metal, muraturë, beton dhe materiale të përbëra. Përbërja  e produkteve të disponueshme përfshin, si bojra tërësisht minerale, për shembull me bazë gëlqereje të stazhonuar ose gëlqere konvencionale, ashtu edhe bojra prej rezine silikati, ose rezinë hibride e bazuar në teknologjine SiSi, bojra me dispersion ose mbrojtëse, gjithmonë e lidhur me bazamentet përkatëse, fiksuesit, produktet plotësuese dhe holluese.