RÖFIX 10

Urë lidhëse
 • Ngjitje e mirë
 • I gatshëm për aplikim
 • I ngjyrosur në të kuqe
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148681 Kovë 25 kg/EH 0.3 kg/m² 0 - 1,2 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 10 Urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
254 KB
SDB RÖFIX 10 Urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

281 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • I gatshëm për aplikim
 • I ngjyrosur në të kuqe
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Mjet lidhës (beton kontakt) pa mjete humbëse, për suva me përmbajtje gipsi mbi bazamente kritike, si p.sh. mbi betone të lëmuar.

Shpërndahet si produkt i gatshëm RÖFIX 10 ose si koncentrat RÖFIX 10K. Për përmirsimin e ngjitjes të suvave mbi bazamente kritikë, me aftësi thithëse jo të njëtrajtshme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Nuk përmban substana shpërbërëse organike
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • aplikojeni me rrul 1 herë
 • Lyejeni me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...