RÖFIX 10
Urë lidhëse

RÖFIX 10
  • Ngjitje e mirë
  • I gatshëm për aplikim
  • I ngjyrosur në të kuqe
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148681 Kovë ca. 0.3 kg/m² 25 kg/Nj. 0-1,2 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 10 Urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
590 KB
SDB RÖFIX 10 Urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
302 KB

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

I gatshëm për aplikim

I ngjyrosur në të kuqe

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 10

Mjet lidhës (beton kontakt) pa mjete humbëse, për suva me përmbajtje gipsi mbi bazamente kritike, si p.sh. mbi betone të lëmuar.

Shpërndahet si produkt i gatshëm RÖFIX 10 ose si koncentrat RÖFIX 10K. Për përmirsimin e ngjitjes të suvave mbi bazamente kritikë, me aftësi thithëse jo të njëtrajtshme.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Rërë kuarci (e klasifikuar)
  • Nuk përmban substana shpërbërëse organike

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
aplikojeni me rrul 1 herë
Lyejeni me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti