RÖFIX 150

Suva e brendshme gips- gëlqere
 • Rendiment i lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Përpunim i mirë me makineri
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148034 Thasë letre 30 kg/EH 1.1 kg/m²/mm 0 - 0,8 mm
2000148033 Sillos me presion ose me rënie të lirë 1000 kg/EH 1.1 kg/m²/mm 0 - 0,8 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
293 KB
DOP RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
179 KB
SDB RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

321 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rendiment i lartë
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Përpunim i mirë me makineri
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e lëmuar, bazë, për mure të brendshme dhe tavane mbi të gjitha bazamentet normale të suvave

Baza materiale

 • Allçi e përzgjedhur
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Inert i lehtë (mineral)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...