RÖFIX 55

Ngjitës me bazë çimento
 • Ngjitje e mirë
 • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148254 Thasë letre 30 kg/EH 1.5 kg/m²/mm 0 - 0,8 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Skedë teknike

pdf
296 KB
DOP RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
185 KB
SDB RÖFIX 55 Ngjitës me bazë çimento sq

Fleta e te dhenave te sigurise

332 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Përdorim universal
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës për ndërtime me çimento të temperuar me zona aplikimi universale. Përdorim në të gjitha problematikat minerale- dhe bazamentet mikse .

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Përpunojeni me mistri
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...