RÖFIX 713 NATURA

Fino minerale me strukturë për jashtë
 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
 • Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000569291 Thasë letre 25 kg/EH 3.1 kg/m² 2 mm V e bardhë
2000569471 Thasë letre 25 kg/EH 2.3 kg/m² 3 mm V e bardhë
2000569276 Thasë letre 25 kg/EH 2.3 kg/m² 1,5 mm /rustikale / me vija e bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Skedë teknike

pdf
332 KB
DOP RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
193 KB
SDB RÖFIX 713 NATURA Fino minerale me strukturë për jashtë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

336 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
 • Qëndrueshmëri e mirë ndaj gërvishtjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç I thatë i përzier në fabrikë sipas EN 998-1.

Fino me strukturë minerale e hydrofobuar, mbi sistemet e izolimit termik , për ambjente të brëndshme dhe të jashtme.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...