RÖFIX AS 345

Optiseal® 1K Hidroizolues 1K
 • Elastik, fleksibël
 • Mbulon të çarat
 • Mbulon të çarat
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi
2000153316 Thasë letre 15 kg/EH 1.45 kg/m²/mm 0 - 0,5 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K Hidroizolues 1K sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
197 KB
SDB RÖFIX AS 345 Optiseal® 1K Hidroizolues 1K sq

Fleta e te dhenave te sigurise

328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Elastik, fleksibël
 • Mbulon të çarat
 • Mbulon të çarat
 • Përpunim i mirë me makineri
 • I papërshkueshëm nga uji, por I hapur për difuzion.
 • Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit
 • Ngjit edhe mbi Bitum
 • rezistent ndaj UV
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë izoluese një komponentsh me bazë çimento sipas EN 14891 - CM 01P.

Për izolimin dhe eleminimin e krisjeve në sipërfaqen e dyshemesë, ku mund të ketë ose jo rrjedhje të vazhdueshme të ujrave, për shtrimin e brëndshëm të rezervateve të ujit të përditshëm deri në një thellësi prej 4m, ashtu dhe izolimin e trupave të betonit (EN 206-1 / DIN 1045-2, klasa e ekspozimit XA2).

Ngjitës izolues për ballkone, tarraca, dushe, lavanderi, tualete, ashtu edhe pishinina me ujë deti deri në max. 3,9% përmbajtje kripe, të cilat më pas mbulohen me një shtresë qeramike, ashtu dhe për restaurimin e shtresave të vjetra qeramike, të dëmtuara, mbajtëse në ballkone dhe tarraca. I përshtatshëm edhe për tarracat e banuara me finiturë qeramike.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rwshirw akrilike
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Përziej para përdorimit
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me mistri
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Lyejeni me furçë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Pa mjete humbëse.
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...