RÖFIX H1 eco 8Z

Tiplla/Kunja plastike
  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E aprovuar për të gjitha klasat e materialit të ndërtimit (A,B,C,D,E)
Nr. ArtikullitLloji i paketimitStk./Ktn.NgjyraGjatësia
2000153269 Pako/karton 100 Stk./Ktn. E bardhë 95 mm
2000153270 Pako/karton 100 Stk./Ktn. E bardhë 115 mm
2000153271 Pako/karton 100 Stk./Ktn. E bardhë 135 mm
2000153272 Pako/karton 100 Stk./Ktn. E bardhë 155 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX H1 eco 8Z Tiplla/Kunja plastike sq

Skedë teknike

pdf
157 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Presion shtypjeje i vazhdueshem
  • Përpunim i shpejtë ekonomik
  • E aprovuar për të gjitha klasat e materialit të ndërtimit (A,B,C,D,E)
  • Për të gjitha materialet izoluese
  • Për montim të rrafshët me sipërfaqen
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Tiplla goditëse me gozhdë plastike, e përforcuar me fibra për beton, për tulla të plota dhe me vrimë *për mekanizëm. Për fiksimin e pllakave izoluese.(*Kujdes: respektoni normat kombëtare)

Baza materiale

  • Pjatë tiplle e bërë prej poliamide.
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...