RÖFIX Malta Fina
Fino me bazë gëlqere

RÖFIX Malta Fina
  • I gatshëm për aplikim
  • Përshkueshmëri e lartë
  • Gëlqere e shuar sipas EN 459-1
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000693418 Thes plasmasi ca. 3.5 kg/m² 25 kg/Nj. 0-0,6 mm F e Bardhë

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
528 KB
DOP RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
183 KB
SDB RÖFIX Malta Fina Fino me bazë gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
344 KB

Avantazhet e produktit

I gatshëm për aplikim

Përshkueshmëri e lartë

Gëlqere e shuar sipas EN 459-1

Rritja e sasisë së silicit 0/1 sipas EN 13139

Përshkrimi i produktit

RÖFIX Malta Fina

E gatshme për përdorim, përbërje minerale, jo hidrofobe, me gërryerje të imët për ambiente të brendshme, mbi suvatime.

Baza materiale

  • Gëlqere e shuar e ruajtur minimumi 3 muaj.
  • Rërë mermeri e bardhë e selektuar

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Përziej para përdorimit
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti