RÖFIX OPTIFLEX® 2K

Hidroizolues, 2 komponentësh
 • E papërshkueshme nga uji nëse instalohet deri në 8m kolonë uji.
 • rezistent ndaj UV
 • Rezistent ndaj ngrirjes dhe kripws
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000148175 Kovë 20 kg/EH gri 1.5 kg/m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Skedë teknike

pdf
281 KB
DOP RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
189 KB
SDB RÖFIX OPTIFLEX® 2K Hidroizolues, 2 komponentësh sq

Fleta e te dhenave te sigurise

383 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • E papërshkueshme nga uji nëse instalohet deri në 8m kolonë uji.
 • rezistent ndaj UV
 • Rezistent ndaj ngrirjes dhe kripws
 • tejkalimi i plasaritjeve që ndodhin në bazamentin e sipërm deri në 0,2 mm
 • Me qëndrueshmëri ndaj temperaturave dhe vjetërsimit
 • e qëndrueshme gjatë aplikimit mbi sipërfaqe të prera
 • Rezistent ndaj ujit me gëlqere
 • Rezistent ndaj hidroksidit të kaliumit
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Për ngjitjen e pllakve izoluese pë xokolaturën (EPS-P, EPS-S, XPS-R) në shtresa bitumi.

Mbushës ngjitës me çimento / shpërndarës dy përbërës dhe veshja mbrojtëse për zonën e bazamentit dhe nëntokës. I përshtatshëm për të gjitha sistemet e pastrimit.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Çimento
 • Dispersion akriliku
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Ndërtesa jashtë përdhesë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max.10 % ujë
 • Lyejeni 2-3 herë me furçë
 • Tërhiqeni 2 herë me mistri të lemuar
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...