RÖFIX PE 312 OUT DOOR

Bojë akrilike për fasada.
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pigmente ngjyrash standarte
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000151523 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Skedë teknike

pdf
324 KB
SDB RÖFIX PE 312 OUT DOOR Bojë akrilike për fasada. sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pigmente ngjyrash standarte
 • Pa përbërje holluesi ose nefti.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për fasada me aftësi të lartë mbushëse mbi bazamente të suvatuara. Me bazë Polymer - Acrylate shumë cilësore, optimale për një jetëgjatësi dhe përdorim shumë të mirë.

Baza materiale

 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...