RÖFIX PE 419 ETICS®

Bojë për jashtë me bazë Silikoni
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Elastik, fleksibël
 • ngjyrë konstante
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000151520 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
2000151521 Kovë 5 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Skedë teknike

pdf
537 KB
SDB RÖFIX PE 419 ETICS® Bojë për jashtë me bazë Silikoni sq

Fleta e te dhenave te sigurise

339 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Elastik, fleksibël
 • ngjyrë konstante
 • Rezistent ndaj gërvishtjeve
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë rezistente ndaj ujit, rinovuese për suvatë dhe Fasadat me sistem termoizolimi. Përdoret mbi bazamente minerale dhe organike (psh: suva gëlqere- çimento, bojra minerale dhe me dispersion, gurë ranor, beton etc.)

Mbi bazamente minerale dhe organike (si psh. Suva cimeto/gelqere, bojra me dispersion e minerale, tulla rere, beton etj.).

Baza materiale

 • Pigmente: Rëshirë polimerike
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Lyejeni 1-2 herë me furçë
 • aplikojeni me rrul 1-2 herë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...