RÖFIX PP 311 POLIGRUND
Astar akrilik

RÖFIX PP 311 POLIGRUND
  • Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.
  • Përmirëson ngjitjen
  • Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit
Nr. ArtikullitLloji i paketimitNgjyraKons./Rend.l/Nj.
2000569292 Bidon e bardhë ca. 0.2 l/m² 10 l/Nj.

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PP 311 POLIGRUND Astar akrilik sq

Skedë teknike

pdf
860 KB
SDB RÖFIX PP 311 POLIGRUND Astar akrilik sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
301 KB

Avantazhet e produktit

Sipërfaqet me bazë organike dhe minerale përmirësojnë krijimin e sipërfaqeve organikeme aftësi të lartë mbajtëse.

Përmirëson ngjitjen

Nivelon aftësinë thithëse të bazamentit

e bardhë

Përshkrimi i produktit

RÖFIX PP 311 POLIGRUND

Astar universal, i papigmentuar,i bardhë, pa tretës, për bazamente me rezistencë të ulët. Për nivelimin e sipërfaqeve të suvasë të vjetra dhe të reja.

Per fortesimin e bazamenteve jo te forta prej rere, para shtrimit te finos dhe bojes. Per njetrajtezimin e bazamenteve me aftesi thithse te ndryshme apo me shume aftesi thithese.

Baza materiale

  • Lidhës: Polymer-Dispersion

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Max. 1:3 të hollohet me ujë
aplikojeni me rrul 1-2 herë
Lyejeni 1-2 herë me furçë
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
pa biozid
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti