RÖFIX RasoBasic

Ngjitës dhe rrafshues i bardhë
 • Ngjitje e mirë
 • Përdorim universal
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000569411 Thasë letre 25 kg/EH 1.4 kg/m²/mm 0 - 0,8 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX RasoBasic Ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Skedë teknike

pdf
297 KB
DOP RÖFIX RasoBasic Ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX RasoBasic Ngjitës dhe rrafshues i bardhë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

329 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Ngjitje e mirë
 • Përdorim universal
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç ngjitës dhe rrafshues mineral, për pllaka termoizoluese polisteroli ( EPS-F) për izolim termik. Trashësia e shtresës 3mm. Sipas ETAG 004.

Ngjitës për pllaka termoizolimi dhe ndërtimi si psh. shkumë e fortë polisteroli i zgjerueshëm EPS-F, EPS-P, XPS, pllaka tallashi, shkumë PU.

Si urë lidhëse për sipërfaqe të lëmuara betoni. Si rrafshues/lëmues për sipërfaqet tradicionale me suva çimentoje ose betoni.

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë ngjitëse
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R12 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 3mm
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...