RÖFIX SiSi-Putz® Kreativ

Fino me strukturë
E re
 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000296154 Kovë 25 kg/EH 1.7 kg/m² 0,5 mm E bardhë
2000296160 Kovë 25 kg/EH 1.7 kg/m² 0,7 mm E bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

DOP RÖFIX SiSi-Putz® Kreativ Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
180 KB
SDB RÖFIX SiSi-Putz® Kreativ Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

331 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistencë e lartë ndaj ujit (Efekti lotus)
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Rezistent ndaj shiut të rrëmbyeshëm
 • Dekorativ
 • I përshtatshëm mbi sistem termoizolimi.
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Fino modeluese, e qëndrueshme ndaj motit, për fasadat e suvasë dhe ato me izolim termik, sipërfaqe natyrale të parregullt.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Lëndë lidhëse prej rrëshire silikoni
 • Lëndë lidhëse silkoni
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
 • Përziej para përdorimit
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Sprucojeni me Airless
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • E pajisur me konservues filmi
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...