RÖFIX UNICOLL

Ngjitës universal
 • Aftësi të larta ngjitëse
 • I përforcuar me fibra
 • Nuk përmban mjete humbëse
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi/Ngjyra
2000148046 Kovë 20 kg/EH 1.5 kg/m²/mm e bardhë
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX UNICOLL Ngjitës universal sq

Skedë teknike

pdf
252 KB
SDB RÖFIX UNICOLL Ngjitës universal sq

Fleta e te dhenave te sigurise

282 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të larta ngjitëse
 • I përforcuar me fibra
 • Nuk përmban mjete humbëse
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës special për materiale izoluese, pa çimento (si p.sh. EPS-,tapë, lesh guri dhe pllaka izoluese-PU) mbi beton, suva me bazë gëlqere/çimento dhe pllaka druri për ndërtim.

Si shtrese mbajtese per ngjites te sistemit mbi pjese metali dhe druri

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar 4mm (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...