RÖFIX XPS-R 035
Pllakë izoluese perimetrike

RÖFIX XPS-R 035
  • Izolim termik
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.TrashësiaPërmasat e pllakës
2000148775 Pako/karton 9 m²/Nj. 30 mm 125x60 cm
2000148777 Pako/karton 6 m²/Nj. 50 mm 125x60 cm
2000148779 Pako/karton 3.75 m²/Nj. 80 mm 125x60 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX XPS-R 035 Pllakë izoluese perimetrike sq

Skedë teknike

pdf
352 KB

Avantazhet e produktit

Izolim termik

Përshkrimi i produktit

RÖFIX XPS-R 035

Polesterol i ekstruzionuar-shkumë e ngurtësuar me sipërfaqe me ndarje për rrethimin izolues.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti