RÖFIX 660

Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
140907Thasë letre300 - 4,0 mm1,53 kg/m²/mm
121842Thasë letre300 - 4,0 mm1,53 kg/m²/mm
2000148063Thasë letre400 - 4,0 mm1,53 kg/m²/mm
2000148062Sillos me presion ose me rënie të lirë10000 - 4,0 mm1,53 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
140907
121842
2000148063
2000148062
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Skeda teknike

pdf
295 KB
DOP RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX 660 Suva mbushëse e ashpër me bazë çimento-gëlqere sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva mbushëse me kokrrizim të madh pë fasada dhe muret e brendshme mbi të gjitha bazamentet normale.

Baza materiale

 • Çimento
 • Gëlqere e pashuar
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • E lirë nga dispersionet e lëndëve
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...