RÖFIX 670

Llaç sprucues me bazë çimento
 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKons./Rend.
121839Thasë letre300 - 4,0 mm5 kg/m²
2000148064Thasë letre400 - 4,0 mm5 kg/m²
2000154694Sillos me përzierës të vazhdueshëm10000 - 4,0 mm5 kg/m²
Numri i produktit ose-Emërtimi
121839
2000148064
2000154694
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Skeda teknike

pdf
415 KB
DOP RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 670 Llaç sprucues me bazë çimento sq

Skeda e sigurisë

pdf
328 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Suva mbushëse e ashpër
 • Ngjitje e mirë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç paratrajtues dhe ngjitës për bazamente shumë thithëse dhe kritike, si p.sh. tulla, muraturë e përzier, dërrasa druri, pllaka izoluese me lesh-druri etj.

Llaç paraspërkatës për suva me izolim termik mbi bazamente me aftësi të lartë thithëse

Baza materiale

 • Çimento
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...