RÖFIX 955

Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimilt./Nj.ltr./t
138145Thasë letre301,4 mm19-
113798Thasë letre401,4 mm25-
2000692797Sillos me përzierës të vazhdueshëm10001,4 mm-625
Numri i produktit ose-Emërtimi
138145
113798
2000692797
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Skeda teknike

pdf
288 KB
DOP RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
201 KB
SDB RÖFIX 955 Llaç i imët për muratim me bazë gëlqere-çimento - M5 sq

Skeda e sigurisë

pdf
336 KB
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç murature me korrizim të imët për muraturë ( p.sh.tulle , blloqe çimentoje, gurë prej rërë-gëlqereje)me kërkesa normale statike.

I disponueshëm vetëm në Itali. RÖFOX 955S i reziston ujit.

Materiale ndërtimi në përputhje me shtojcën A të katalogut ekologjik mbi ndërtesat.

Baza materiale

  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë/brenda
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
  • Përpunojeni me mistri
  • Përzjehet me mikser të vazhdueshëm Rofix D20/40
  • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
  • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...