RÖFIX AG 654 INNEN

Ngjitës pllakash C1
 • I patretshëm në ujë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Ngjyra
2000569260Thasë letre25gri
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000569260
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Skeda teknike

pdf
294 KB
DOP RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX AG 654 INNEN Ngjitës pllakash C1 sq

Skeda e sigurisë

pdf
335 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Ngjitës i hollë sipas EN 12004 për vendosjen e pllakave qeramike në mur dhe në dyshemesë në ambjentet e brendshme.

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë e fraksionuar
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/Dysheme ndrtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...