RÖFIX AG 686 MOSAIK

Ngjitës pllakash dhe bojak
 • I patretshëm në ujë
 • Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Ngjyra
2000155118Kovë15gri
2000155119Kovë15E bardhë
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000155118
2000155119
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Skeda teknike

pdf
274 KB
DOP RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
176 KB
SDB RÖFIX AG 686 MOSAIK Ngjitës pllakash dhe bojak sq

Skeda e sigurisë

pdf
339 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • I patretshëm në ujë
 • Rezistent ndaj proçesit ngrirje- shkrirje
 • Ruan formën, rezistent ndaj rrezeve UV dhe vjetërimit
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Kapilaritet i ulët
 • Tendencë të ulët lulëzimi
 • Mbi bazamente organike dhe minerale
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç shtresë-hollë, një komponent, me ngurtësim fleksibël hidraulik sipas EN 12004 për parapërgatitjen,ngjitjen dhe njëkohësisht stukimin e pllakave mozaik prej xhami ose qeramike të ngjitura në rrjetë dhe letra, mikro-mozaik apo të ngjashme. Karakterizohet nga një punim i lehtë e të lëmuar ashtu dhe një ngjitje shumë të mirë në momentin e kontaktit.

Llaç i forcuar rezistent ndaj ndryshimeve ngrirje/ shkrirje, si dhe për dyshemetë me sistem ngrohje dhe të përshtatshme nën ujë, si dhe i përshtatshëm për sistemin e termoizolimit RÖFIX "StoneEtics".

Baza materiale

 • Çimento e bardhë
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë, kundra ujit
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Dysheme ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë katrorë)
 • Punojeni me sfungjer
 • Përpunojeni me mistri të lëmuar me dorezë
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Lexoni Skedën e të dhënave teknike
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...