RÖFIX FN 645

Masë shpatulluese dyshemeje universale
 • Vetënivelues
 • I përforcuar me fibra
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.KokrrizimiKonsumi
2000151496Thasë letre250 - 1,0 mm1,8 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151496
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Skeda teknike

pdf
321 KB
DOP RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
182 KB
SDB RÖFIX FN 645 Masë shpatulluese dyshemeje universale sq

Skeda e sigurisë

pdf
339 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Vetënivelues
 • I përforcuar me fibra
 • E përshtatshme për dyshemetë me sistem ngrohje
 • Ngjit shpejt
 • Rezistent ndaj ngricave
 • Rezistente ndaj alkaleve
 • I përshtatshëm për veshjet me rrëshirë epoksi
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Masë njëtrajtëzuese me fleksibilitet CT-C30-F10 nach EN 13813, për stukimin, lëmimin, njëtrajtëzimin dhe nivelimin e dyshemeve të çimentos, dysheme druri jo shumë elastike (në ambiente të brendshme), si njëtrajtezues lidhjeje mbi tavane betoni. Për aplikimin e sistemit qëndroni në kontakt me specialistët RÖFIX.

Si dysheme e hollë dhe njëtrajtëzues i lidhjes mbi tavane betoni. Me trashësi shtrese 10 deri 45 mm. Për brënda dhe jashtë.

Vetënivelues i dyshemesë, jo si shtresë përfundimtare. Duhet të shtrohet me një shtresë tjetërsiper, si pllaka, laminat ose parket.

Në përgjithësi,për sistemin e ngrohjes me ujë të nxehtë nën dysheme është e nevojshme një mbulimi tubi prej 10 mm, që duhet të respektohet.

Jo lundrues apo mbi shtresa ndarëse, por përpunimi vetëm në kombinim!

Baza materiale

 • Çimento
 • Rërë kuarci (e klasifikuar)
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Dysheme ndërtese brenda/horizontalisht jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Kriheni me mistri të dhëmbëzuar (dhëmbë gjysëm rrethorë)
 • Vetënivelues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Magazinimi 9 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...