Shumë përdorime të mundshme

Falë shumë mundësive të përdorimit, shtrimi prej çimentoje është zakonisht zgjedhja më e njohur për dyshemetë në ndërtesat e reja. Ai gjithashtu përshtatet  shumë mirë  dhe si një shtrim me ngrohje të integruar. Aspekti i tij negativ, sidoqoftë, jepet nga koha e tharjes dhe ngurtësimit, të cilat zakonisht kërkojnë një pritje prej 20 ose 30 ditësh pas shtrimit.
Kohë më të shkurtër, nga ana tjetër, për t’u shkelur dhe ushtruar presion, shtrimit autonivelues, një produkt që gjithashtu ka avantazhin të jetë miqësor ndaj mjedisit dhe i përdorshëm në ndërtimin e gjelbër, për të mos përmendur që ai mund të aplikohet shpejt, pa ndotje dhe pa përpjekje të veçanta fizike . Kjo është arsyeja, pse është i përshtatshëm sidomos për ndërtesat rezidenciale, dhe falë karakteristikave të saj të mira të përçimit dhe ruajtjes termike, të kombinuara me tensionet e ulëta të materialit, është gjithashtu një zgjedhje e përshtatshme për shtrimin me ngrohje të integruar.

 

Faqja po ngarkohet...