RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh-

Fino dekorative për xokolaturë
 • Rezistent ndaj fërkimeve
 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000149534 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K4)
2000150741 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K52)
2000150740 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K50)
2000152138 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K36)
2000152137 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K35)
2000152136 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K34)
2000152135 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K33)
2000152134 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K32)
2000152133 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V
2000150739 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K29)
2000150738 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K23)
2000150737 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K21)
2000150734 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K8)
2000150733 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K6)
2000149535 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K5)
2000150743 Kovë 25 kg/EH 5 kg/m² 1,8 mm V me ngjyra (K109)
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Skedë teknike

pdf
354 KB
DOP RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX Fino me gurë shumëngjyrësh- Fino dekorative për xokolaturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

282 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Rezistent ndaj fërkimeve
 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Qëndrueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Fino dekorative për muret, e gatshme, e përgatitur në fabrikë dhe përzier në makineri me efektin "MultiColor" dhe "suvasë që fshihet"

Suva zbukurimi e fortë dhe e qëndrueshme, mbi suvanë mbushëse në zonën e xoklaturës/beton, në mure të brendshme dhe të jashtme, në porta, shtylla, shkallë shtëpie por veçanërisht për zonën e xoklaturës.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë kuarci (e ngjyrosur)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Nuk hollohet me ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Ali Demi

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...