RÖFIX Renoplus®

Suva nivelimi dhe rinovimi universale
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • I përforcuar me fibra
 • Ngjitje e mirë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000148206 Thasë letre 25 kg/EH 1.45 kg/m²/mm 0 - 1,0 mm
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Skedë teknike

pdf
309 KB
DOP RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
187 KB
SDB RÖFIX Renoplus® Suva nivelimi dhe rinovimi universale sq

Fleta e te dhenave te sigurise

337 KB
Mbyll

Më tepër produkte të rekomanduara

Avantazhet e produktit

 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • I përforcuar me fibra
 • Ngjitje e mirë
 • Tkurrje të pakta
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva niveluese dhe rinovuese minerale për përdorim universal. Trashësia e një shtrese mund të variojë nga 3 deri 30 mm njëherësh. Për përpunimin e suvave të vjetra, por edhe në sektorin e mirëmbajtjes së monumenteve.

Masë përforcuese për rinovimin e suvave në fasada, në kombinim me rrjetën përforcuese RÖFIX P50. Suva niveluese për përmirësimin e suvave, bazamenteve të zakonshëm të ndërtimit.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rërë gëlqerore fine me kokërrizë të rrumbullakët
 • Me aditiv fibrash
 • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
 • Përbëres organik < 5%
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda / Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Përpunojeni me mistri
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...