RÖFIX P50
Rrjetë përforcuese

RÖFIX P50
  • E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.
  • Pa PVC
  • Pa plastifikantë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitm²/Nj.Gjerësia kuadratavePërmasat
2000148136 Role 50 m²/Nj. 4x4 mm 5000x100 cm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Skedë teknike

pdf
432 KB
DOP RÖFIX P50 Rrjetë përforcuese sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
181 KB

Avantazhet e produktit

E përshtatshme për restaurimin e plasaritjeve.

Pa PVC

Pa plastifikantë

Koefiçienti i zgjerimit është i krahasueshëm me suvatë e mëposhtme.

Gjerësia e kapjes: ca. 4-5 mm

Përshkrimi i produktit

RÖFIX P50

Rrjetë me fibra qelqi, I testuar nga sistemi, përdorim universal, rezistent ndaj subtancave alkaline, për inkorporimin në llaç përforcues dhe rinovues RÖFIX.

Pjesë përbërëse e sistemit të termoizolimit-RÖFIX.

Baza materiale

  • Rrjetë me fibra qelqi me aftësi të lartë thithëse.

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Magazinimi 36 muaj i mbrojtur nga moti
Lexoni Skedën e të dhënave teknike

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Kaninë

Shtëpi banimi, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Vilë, Korçë

Vilë, Korçë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Tiranë

Vilë, Ali Demi

Vilë, Ali Demi

Vilë 3, Tiranë

Vilë 3, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Vilë 2, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Banesë shërbimi dhe banimi, Petrelë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti