RÖFIX Silikon BASIS

Suva e sipërme me strukturë
 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000569077 Kovë 25 kg/EH 2.4 kg/m² 1,5 mm V
2000569078 Kovë 25 kg/EH 3 kg/m² 2 mm V
2000569398 Kovë 25 kg/EH 2.7 kg/m² 2 mm R
- Kovë 25 kg/EH - PK I
- Kovë 25 kg/EH - PK II
- Kovë 25 kg/EH - PK III
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Silikon BASIS Suva e sipërme me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
330 KB
DOP RÖFIX Silikon BASIS Suva e sipërme me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX Silikon BASIS Suva e sipërme me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

314 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Zgjedhje e madhe nuanca ngjyrash
 • Redukton formimin e mykut, algave dhe kërpudhave
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Shtresë e sipërme e hollë e përgatitur në fabrikë, e gatshme për përdorim, në madhësi kokrrizash, strukturë dhe ngjyra të shumta.

Suva e sipërme strukturimi që mënjanon ujin me "Nano Efekt" per fasada suvaje dhe fasada sistemi lidhjeje me izolim termik.

Baza materiale

 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...