RÖFIX Profil xokolature

në formë U-je alumin
  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitmli/Nj.Gjatësia
2000152966Pako/karton25250 cm
2000152967Pako/karton50250 cm
2000152968Pako/karton25250 cm
2000152969Pako/karton50250 cm
2000152970Pako/karton25250 cm
2000152971Pako/karton50250 cm
2000152972Pako/karton25250 cm
2000152973Pako/karton50250 cm
2000152974Pako/karton25250 cm
2000152975Pako/karton25250 cm
2000153107Pako/karton25250 cm
2000152976Pako/karton25250 cm
121658Pako/karton25250 cm
2000153108Pako/karton25250 cm
121660Pako/karton25250 cm
2000153109Pako/karton25250 cm
2000153242Pako/karton25250 cm
131722Pako/karton25250 cm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000152966
2000152967
2000152968
2000152969
2000152970
2000152971
2000152972
2000152973
2000152974
2000152975
2000153107
2000152976
121658
2000153108
121660
2000153109
2000153242
131722
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Profil xokolature në formë U-je alumin sq

Skeda teknike

pdf
209 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

  • Kullim i mirë në rast shiu të fortë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Profil xoklature në formë U-je, xingato.

Për shtrimin e pllakave izoluese, për cepa të qëndrueshëm nga goditjet dhe për të mbajtur të drejtë vijueshmërinë e pllakave izoluese gjatë ngjitjes.

Baza materiale

  • Profil mbyllws prej alumini tw presuar tw shkwlqyeshwm pa vrima nw tokw
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

  • Mur ndërtese jashtë
  • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shtëpi banimi, Sherishtë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...