RÖFIX CalceClima® Finish Classic

Masë shpatulluese për brenda
 • Aplikim i mirë
 • i zmerilueshem
 • Përshkueshmëri e lartë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.
2000952711 Thasë letre 25 kg/EH 1.5 kg/m²/mm
Mbyll

Dokumenta teknike

SDB RÖFIX CalceClima® Finish Classic Masë shpatulluese për brenda sq

Fleta e te dhenave te sigurise

318 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aplikim i mirë
 • i zmerilueshem
 • Përshkueshmëri e lartë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Stuko gëlqereje pa çimento për realizimin e sipërfaqeve të lëmuara mbi suva mbushëse në ambiente të brendshme. Për trashësi suvaje deri në 3 mm.

Baza materiale

 • Gëlqere e pashuar
 • Miell mermeri i bardhe
 • Përbëres organik < 5%
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Tërhiqeni 1-2 herë me mistri të lemuar
 • Magazinimi 12 muaj i mbrojtur nga moti
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...