RÖFIX CalceClima® Thermo
Suva me bazë gëlqere termoizoluese

RÖFIX CalceClima® Thermo
E re
  • Vlere e lare izoluese
  • Lwndw e parw natyrale dhe ekologjike
  • Mbrojtje e lartë nga zjarri
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.l/Nj.Kokrrizimi
2000148247 Thasë letre ca. 1.1 l/m²/mm 30 l/Nj. 0-4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Skedë teknike

pdf
583 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
184 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Thermo Suva me bazë gëlqere termoizoluese sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
414 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX P50

RÖFIX P50

Rrjetë përforcuese

RÖFIX Renoplus®

RÖFIX Renoplus®

Suva nivelimi dhe rinovimi universale

Avantazhet e produktit

Vlere e lare izoluese

Lwndw e parw natyrale dhe ekologjike

Mbrojtje e lartë nga zjarri

Rregullator lagështie

I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike

Pwrshkueshmwri e lartw nga avulli

Përshkrimi i produktit

RÖFIX CalceClima® Thermo

Suva me gëlqere termoizoluese, ekologjike, biologjike, rregullatore e klimës së brendshme për ndërtesat moderne.

Baza materiale

  • Gëlqere hidraulike natyrale
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Agregati i dritës minerale shumë izoluese bazuar në silikate
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti