RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues
Suva sprucues me bazë gëlqere hidraulike NHL5

RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues
E re
  • Suva mbushëse e ashpër
  • Pa lëndë hidrofobuese
  • I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000151332 Thasë letre ca. 1.4 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-3 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva sprucues me bazë gëlqere hidraulike NHL5 sq

Skedë teknike

pdf
524 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva sprucues me bazë gëlqere hidraulike NHL5 sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues Suva sprucues me bazë gëlqere hidraulike NHL5 sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
399 KB

Avantazhet e produktit

Suva mbushëse e ashpër

Pa lëndë hidrofobuese

I sugjerueshëm nga pikpamja ekologjike

Përshkrimi i produktit

RÖFIX CalceClima® Llaç paratrajtues

Laç paratrajtues dhe material ngjitës për bazamente minerale dhe me aftësi thithëse, për muratura prej tulle si të vjetra dhe të reja.

Llaç paratrajtues dhe material ngjitës për suva ekologjike siç është suvaja gëlqerore.

Baza materiale

  • Gëlqere hidraulike natyrale
  • Gëlqere e pashuar
  • Cementimento Portland falas
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti