RÖFIX CalceClima® Ambiente
Suva për brenda me bazë gëlqere

RÖFIX CalceClima® Ambiente
E re
  • Përshkueshmëri e lartë
  • Fortësim me tensione të reduktuara
  • Pa lëndë hidrofobuese
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000151333 Thasë letre ca. 1.35 kg/m²/mm 25 kg/Nj. 0-1,4 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
579 KB
DOP RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
188 KB
SDB RÖFIX CalceClima® Ambiente Suva për brenda me bazë gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
410 KB

Avantazhet e produktit

Përshkueshmëri e lartë

Fortësim me tensione të reduktuara

Pa lëndë hidrofobuese

Rregullator lagështie

Përshkrimi i produktit

RÖFIX CalceClima® Ambiente

Suva e poshtme per mure te brendshme dhe tavane mbi bazamente normale suvash.

Suva gëlqerore ekologjike për ndërtesa banimi, rregullator i klimës së dhomës, për bazamente moderne.

Baza materiale

  • Gëlqere hidraulike natyrale
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti