RÖFIX Kunstharzputz

Suva e sipërme me strukturë
 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKonsumiKokrrizimi/Ngjyra
2000148103 Kovë 25 kg/EH 2 kg/m² 1 mm V E bardhë
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK IV
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK III
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK II
- Kovë 25 kg/EH - (PK I) Me ngjyrë
2000148113 Kovë 25 kg/EH 3.5 kg/m² 3 mm R E bardhë
2000148114 Kovë 25 kg/EH 3.8 kg/m² 3 mm V E bardhë
2000148109 Kovë 25 kg/EH 2.7 kg/m² 2 mm R E bardhë
2000148110 Kovë 25 kg/EH 3 kg/m² 2 mm V E bardhë
2000148106 Kovë 25 kg/EH 2.4 kg/m² 1,5 mm V E bardhë
- Kovë 25 kg/EH - I ngjyrosur PK V
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Skedë teknike

DOP RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

SDB RÖFIX Kunstharzputz Suva e sipërme me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike
 • Tendosje të reduktuara nëpërmjet teknologjisë RÖFIX RELAX.
 • Elastik, fleksibël
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • rezistent ndaj ngrirjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.Suva me strukturë, elastike dhe me qëndrueshmëri, për fasada, mbi sistemet e izolimi termik, dhe suva të poshtme.

Baza materiale

 • Mjete lidhëse me dispersion
 • Rërë mermeri e bardhë e selektuar
 • Pigmente boje
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • Hollojeni me max. 2 % ujë
 • Tërhiqeni me mistri të lemuar
 • Fshijeni me disk zmerilues
 • Sprucojeni me Airless
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Shkolla jo-publike 'Sarina 2002', Fushë-Kashar

Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...