Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë

ObjektiNdërtim i ri
Madhësia4000 m²
Ekzekutim2020
Vendndodhja Albanien - Tirana

Materialet e përdorura

Kompanitë pjesëmarrëse

Ndërtuesi
Andi Konstruksion
Konsulent i shitjeve
Artur Jazi

Referenca në PDF

OR Banesë shërbimi dhe banimi, Tiranë sq

Objektet referencë

pdf
208 KB

Referenca të mëtejshme

Hotel ''Katalea'', Fier

Vilë, Korçë

Shtëpi banimi, Korçë

Faqja po ngarkohet...