RÖFIX Unistar® LIGHT

Llaç ngjitës dhe rrafshues
 • Përdorim universal
 • Rezistencë më e lartë ndaj goditjeve (e sigurt ndaj breshërit)
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitkg/Nj.Kokrrizimi/NgjyraKons./Rend.
2000148160Thasë letre251,2 mm e bardhë1 kg/m²/mm
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000148160
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda teknike

pdf
293 KB
DOP RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
201 KB
SDB RÖFIX Unistar® LIGHT Llaç ngjitës dhe rrafshues sq

Skeda e sigurisë

pdf
329 KB
Mbyll

Rekomandime të mëtejshme të produktit

Avantazhet e produktit

 • Përdorim universal
 • Rezistencë më e lartë ndaj goditjeve (e sigurt ndaj breshërit)
 • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
 • Kohë perpunimi të mjaftueshme
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Llaç përforcues mineral ngjitës i bardhë për polesterol(EPS-F),lesh guri-(MW) dhe fibra druri-pllakë izoluese (WF), e mbuluar me RÖFIX IB 015 pllakë izoluese Aerogel.

Për shtresë përforcuese rezistente ndaj goditjeve 5mm (trashësi minimale e suvasë MPD)

Baza materiale

 • Çimento e bardhë (pa kromat)
 • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
 • Inert i lehtë (organik)
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese jashtë/brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
 • mistri e dhëmbëzuar R16 (dhëmbë gjysëm rrethor) për trashësi suvaje 5mm
 • Sprucojeni me Airless
 • Përpunojeni me makineri për suva
 • Mbrojeni nga dielli dhe shiu
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Shembuj aplikimi

Vilë, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...