RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV
Fino me strukturë

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV
E re
  • Dekorativ
  • Kokrriza me madhësi të ndryshme
  • Përpunim i lehtë
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKonsumikg/Nj.Kokrrizimi/Ngjyra
2000296154 Kovë ca. 1.7 kg/m²/A 25 kg/Nj. 0,5 mm Weiss
2000296160 Kovë ca. 1.7 kg/m²/A 25 kg/Nj. 0,7 mm Weiss

Dokumenta teknike

TM RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV Fino me strukturë sq

Skedë teknike

pdf
827 KB
DOP RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV Fino me strukturë sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
190 KB
SDB RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV Fino me strukturë sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
361 KB

Avantazhet e produktit

Dekorativ

Kokrriza me madhësi të ndryshme

Përpunim i lehtë

Ngjitje e shkëlqyer

Qëndrueshmëri e lartë ndaj kushteve atmosferike

Punohet me makinë spucuese

Për sistem izolimit termik (ETICS) dhe fasada konvencionale

Përshkrimi i produktit

RÖFIX SiSi-Putz® KREATIV

Suva e sipërme me strukturë, e gatshme, shtresë-hollë, e përzierë me makineri, e disponueshme në struktura, kokërrizim dhe tone ngjyrash të ndryshme.

Suva me strukturë dekorative. Për përdorim ne bazament me suva dhe fasada te termoizolimit (ETICS), për përpunim manual dhe makineri.

Baza materiale

  • Lëndë lidhëse
  • Pjese me forme te shkumezuara me EPS te ngjyrosur blu (120 kg/m³) dhe EPS te bardhe (20kg/m³).
  • Pigmentet
  • Aditivë

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Hollojeni me max. 2 % ujë
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Fshijeni me disk zmerilues
Sprucojeni me Airless
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Magazinimi 24 muaj i mbrojtur nga moti
Përziej para përdorimit
Lexoni Skedën e të dhënave teknike
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
E pajisur me konservues filmi
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti