RÖFIX Betonkontakt

Urë lidhëse

E re
  • Ngjitje e mirë
  • I gatshëm për aplikim
  • Rezistent ndaj alkaleve
Nr. ArtikullitLloji i paketimitkg/EHKons./Rend.Kokrrizimi
2000295867Kovë25 kg/EH0.3 kg/m²0 - 1,2 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Skedë teknike

pdf
534 KB
SDB RÖFIX Betonkontakt Urë lidhëse sq

Fleta e te dhenave te sigurise

308 KB

Më tepër produkte të rekomanduara

RÖFIX 150

Suva e brendshme gips- gëlqere

RÖFIX 510

Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX CalceClima® Ambiente

Suva për brenda me bazë gëlqere

Avantazhet e produktit

Ngjitje e mirë

I gatshëm për aplikim

Rezistent ndaj alkaleve

krijon sipërfaqe jo të rrëshqitshme

Përshkrimi i produktit

Urë lidhëse, pa mjete ndarëse, për suva të poshtme për përmirsimin e lidhjes të suvave me bazë gips-gëlqere, çimento-gëlqere, çimento dhe bazamente të parregullt me aftësi thithëse.

Baza materiale

  • Mjete lidhëse me dispersion
  • Rere kurci
  • I ngjyrosur në të kuqe

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti