RÖFIX 150
Suva e brendshme gips- gëlqere

RÖFIX 150
  • Rendiment i lartë
  • Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi
  • Përpunim i mirë me makineri
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148034 Thasë letre ca. 1.1 kg/m²/mm 30 kg/Nj. 0-0,8 mm
2000148033 Sillos me presion ose me rënie të lirë ca. 1.1 kg/m²/mm 1000 kg/Nj. 0-0,8 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
671 KB
DOP RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
180 KB
SDB RÖFIX 150 Suva e brendshme gips- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
363 KB

Avantazhet e produktit

Rendiment i lartë

Mënyrë e jashtëzakonshme aplikimi

Përpunim i mirë me makineri

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 150

Suva e lëmuar, bazë, për mure të brendshme dhe tavane mbi të gjitha bazamentet normale të suvave.

Baza materiale

  • Allçi e përzgjedhur
  • Gëlqere e pashuar
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Inert i lehtë (mineral)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit
  • E lirë nga dispersionet e lëndëve

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Tërhiqeni me mistri të lemuar
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti