RÖFIX 510
Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere

RÖFIX 510
Nr. ArtikullitLloji i paketimitKons./Rend.kg/Nj.Kokrrizimi
2000148050 Thasë letre ca. 1.3 kg/m²/mm 35 kg/Nj. 0-1,5 mm
2000148049 Sillos me presion ose me rënie të lirë ca. 1.3 kg/m²/mm 1000 kg/Nj. 0-1,5 mm

Dokumenta teknike

TM RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Skedë teknike

pdf
632 KB
DOP RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Deklaratë Performance (DOP)

pdf
186 KB
SDB RÖFIX 510 Suva mbushëse me bazë çimento- gëlqere sq

Fleta e te dhenave te sigurise

pdf
396 KB

Përshkrimi i produktit

RÖFIX 510

Suva mbushëse për muret e brendshme, tavanet dhe fasadat me nivele të ulëta lagështie.

I përshtatshëm për tjegulla në zonat shtëpiake me lagështirë (deri në grupin e ekspozimit ndaj lagështirës W4 sipas ÖN B3346-i kufizuar në ambjentet e brendshme shtëpiake)

Baza materiale

  • Gëlqere e pashuar
  • Çimento
  • Rerë gëlqerore me cilësi të lartë
  • Inert i lehtë (mineral)
  • Aditivë shtesë për përmirësimin e aftësisë së përpunimit

Udhëzimet e përpunimit

Mur ndërtese jashtë/brenda
Përdoreni në një temperatur midis +5 °C dhe + 30 °C
Përpunojeni me mistri
Përpunojeni me makineri për suva
Mbrojeni nga dielli dhe shiu
Kujdes! Mbroni duart dhe sytë

Shembuj aplikimi

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ndërtesë banimi, Tiranë

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar

Cilësi e shkëlqyer

Këshilim personal

Forma kontakti