RÖFIX PI 373 RAPID COLOR

Bojë për brenda me dispersion, që lahet
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw
 • Nuk ransmeton lwndw tw dwmshme, pa hollues dhe zbutws (E.L.F)
Nr. ArtikullitLloji i paketimitl/EHNgjyraKons./Rend.
2000148373 Kovë 15 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK IV 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK III 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH I ngjyrosur PK II 0.15 l/m²/A.
- Kovë 15 l/EH (PK I) Me ngjyrë 0.15 l/m²/A.
2000148374 Kovë 5 l/EH E bardhë 0.15 l/m²/A.
- Kovë 5 l/EH I ngjyrosur PK V 0.15 l/m²/A.
Mbyll

Dokumenta teknike

SDB RÖFIX PI 373 RAPID COLOR Bojë për brenda me dispersion, që lahet sq

Fleta e te dhenave te sigurise

315 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Veti shumw tw mira tw rrjedhshmwrisw
 • Nuk ransmeton lwndw tw dwmshme, pa hollues dhe zbutws (E.L.F)
 • Rezistent ndaj larjes
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

 • Lidhës: Polymer-Dispersion
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Forma kontakti

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuar
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet...