Ndërtesat e reja- Fasada

Fasada e jashtme ka shumëllojshmëri funksionesh. Mbron ndërtesën nga ndikimet e jashtme, ndan klimën e jashtme nga ajo e brendshme dhe është një element dizajni. Këtu mund të zbulosh çfarë mundësish janë në dispozicion për projektimin e fasadës dhe çfarë duhet të merrni në konsideratë.

Ndërtesat e reja- Fasada

Vahrn_Vereinshaus_Schalders_170713 (024).JPG

Dizajni

Jepini fasades tuaj një stil individual nëpërmjet strukturës dhe ngjyrës së veshjes murale.

Außenwand Einflüsse Icon roefix 260x260.png

Kërkesat

Kërkesat strukturore- fizike për një fasadë janë të larta. Zbuloni çfarë duhet të dini për realizimin e fasadës.

180814_FIXIT_ROEFIX_257_by_Weissengruber_Partner.tif

Bazamentet

Ekzistojnë një larmi materialesh për ndërtimin e mureve. Kur suvatoni, duhet të merrni parasysh vetitë e bazës së suvasë.

IMG_6755.jpg

Hidroizolimi i xokolaturës

Zona e xokolaturës duhet të jetë në gjendje t'i rezistojë një seri ngarkesash. Këtu mund të zbuloni çfarë të merrni në konsideratë gjatë ekzekutimit.

IMG_7975_2.jpg

Suva dhe materiale

Të përshtatura në mënyrë perfekte me nevojat tuaja.