RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS

Bojë për brenda me dispersion Airless
 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa aromë
Numri i produktit ose-EmërtimiLloji i paketimitlt./Nj.NgjyraKons./Rend.
2000151492Kovë15E bardhë0,15 ltr./m²/Lyerje
131966Kovë15(PK I) Me ngjyrë0,15 ltr./m²/Lyerje
131967Kovë15I ngjyrosur PK II0,15 ltr./m²/Lyerje
131968Kovë15I ngjyrosur PK III0,15 ltr./m²/Lyerje
131969Kovë15I ngjyrosur PK IV0,15 ltr./m²/Lyerje
131970Kovë15I ngjyrosur PK V0,15 ltr./m²/Lyerje
Numri i produktit ose-Emërtimi
2000151492
131966
131967
131968
131969
131970
Mbyll

Dokumenta teknike

TM RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Skeda teknike

pdf
331 KB
SDB RÖFIX PI 313 TREND PLUS AIRLESS Bojë për brenda me dispersion Airless sq

Skeda e sigurisë

pdf
317 KB
Mbyll

Avantazhet e produktit

 • Aftësi të lartë mbuluese
 • Pa aromë
Mbyll

Përshkrimi i produktit

Bojë për brenda efikase, rezistente ndaj larjes, për përdorim universal në ndërtesa të vjetra dhe të reja. Zgjidhje ideale për veshjen e bodrumeve, ofiçinave,dhoma të përgjithshme anësore.

Perdorim ne ndertesa banimi dhe biznesi.

Baza materiale

 • Përbërësit: me përbërje fijesh, eleminues i shkumës
 • Pigmente: dioksid titani, karbonat kalciumi, silikat alumini
 • Lidhës: Polymer-Dispersion
Mbyll

Udhëzimet e përpunimit

 • Mur ndërtese brenda/ Tavan ndërtese brenda
 • Përdoreni në një temperatur midis + 7 °C dhe + 30 °C
 • Dora e dytë - Të hollohet me maximumi 3% ujë
 • Dora e parë - Të hollohet me maximumi 10% ujë
 • aplikojeni me rrul 2 herë
 • Lyejeni 2 herë me furçë
 • Sprucojeni me Airless
 • Përziej para përdorimit
 • Kujdes! Mbroni duart dhe sytë
Mbyll

Ju interesoheni për një produkt, apo ju nevojitet këshillim?

Kontaktoni me ne! Ne do të jemi të lumtur t'ju këshillojmë.

Formular për kontaktet

Ne përfaqësojme:

Logjistikë të koordinuara
Cilësi e shkëlqyer
Këshilim personal
Faqja po ngarkohet ...