RÖFIX Sisma Calce- Mbrojtja nga tërmeti plus rinovim termik

Një zgjidhje për ndërtesat rezistente ndaj tërmetit ka dalë nga njohuri dhe ekspertizë e RÖFIX. Një sistem sistematik dhe i integruar për ndërtesa të sigurta por me efikasitet energjetik.

Sistemi novator RÖFIX SismaCalce që kombinon përforcimin e blinduar të muraturës me izolimin e plotë të nxehtësisë. Avantazhi vendimtar i SismaCalce: dy karakteristika të rëndësishme të një ndërtese përmirësohen shumë në një operacion të vetëm: mbrojtjen e tërmetit dhe efikasitetin e energjisë.

Përforcimi anti-sizmik RÖFIX SismaCalce përbëhet nga pëlhura speciale RÖFIX SismaProtect që përdoret së bashku me llaçin mineral gëlqeror hidraulik SismaCalce. Pëlhura është absolutisht rezistente ndaj korrozionit, praktike për t’u përdorur, e lehtë për t’u prerë dhe përshtatet në mënyrë perfekte në substrat.RÖFIX SismaCalce për siguri shtesë, kursim të energjisë, cilësi të jetesës dhe një rritje të vlerës së pronës.


 

Faqja po ngarkohet...